Janina Hakanpää

janinaPatenttiasiamies

mobile +358 50 494 9833
etunimi.sukunimi@espatent.fi

Chemistry
Helsinki

 

 

 

 

Työskentelen pääasiassa kemian alan keksintöjen ja patenttien parissa. Koulutukseltani olen fysikaaliseen kemiaan ja sähkökemiaan erikoistunut kemian diplomi-insinööri. Ennen asiamiestoimistoon siirtymistäni, olen työskennellyt hyvinkin erilaisissa tutkimus- ja tuotekehitysprojekteissa sekä akatemiassa että lääketeollisuudessa. Olen tutkinut polttokennoja, polymeerikalvoja, älykkäitä materiaaleja sekä lääkkeenantosysteemejä. Tykkään tiedon keräämisestä ja asioiden selvittämisestä, joten erilaisten sovelluskohteiden parissa työskentely on ollut palkitsevaa.

Patenttialassa minua kiehtoo työ tekniikan ja lain rajapinnassa, sekä vahvasti liiketoimintaan sidoksissa oleva asiantuntijatyö. Nautin mahdollisuudesta jatkuvasti laajentaa ja päivittää osaamistani sekä työstä, jossa pääsen hienosäätämään kielellistä ilmaisuani.